19. september 2012

Energiasäästunädal SINU KOOLIS

Alanud on üle-eestiline koolikonkurss "Energiasäästunädal SINU KOOLIS" (vaata plakatit siit). Konkurss korraldatakse Energiasäästunädala Energiatark 2012 raames, mis sellel aastal toimub 5-11. november.

Energiasäästunädal SINU KOOLIS eesmärgiks on propageerida energiasäästu ja looduslikku keskkonna kaitset. Konkursile oodatud kõik energiasäästu teemalised ja looduslikku keskkonda kaitsvad tegevused SINU KOOLIS perioodil 29.oktoober – 9.novembril, mis kutsuvad õpilasi, õpetajaid, kooli töötajaid energiat säästlikult ja mõistlikult kasutama, säästes omakorda looduskeskkonda meie ümber. Mida rohkem ja nutikamalt suudetakse teisi enda tegevustesse kaasata, siis seda rohkem annab see kaalu töö hindamisel.


Auhinnaks on pääs viiele päev Soome Heureka teaduskeskusse (vähemalt kolmele koolile) või Tartu Seiklusparki (vähemalt neljale koolile)! Rohkem infot reglemendist www.energiatark.ee.

Siit on võimalik leida plakati kujundus, mida võiks võimaluse korral välja printida ja õpilaste teavitamiseks stendile riputada.
Kirja võib ka edasi nii huvijuhtidele, õpilastele või infost huvitatud isikutele saata.
Kui soovid konkursil osaleda, siis teavita osalemisest korraldajaid hiljemalt 15. oktoobril aadressil energiasäästunädala@trea.ee.


Koolikonkursi korralavad: Tartu Regiooni Energiaagentuur, Keskkonnainvesteeringute Keskus, Intellegent Energy Europe
Konkursi toetavad: Viking Line ja Tartu Seikluspark

Parimat ja tegusat aastat


Tiit Pikk
Energiasäästunädala projektijuht

Tartu Regiooni Energiaagentuur
52 53 868
tiit@trea.ee
www.trea.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar