17. september 2014

Eesti kooliõpetaja psühholoogilised oskused ja juriidilised teadmised kooliruumis

Tere!

Edastan Teile kaks väga kasulikku ja huvitavat pakkumist, mis on just Eesti koolide õpetajatele ja juhtkonnale mõeldud! Mõttemaru Konverentsid ja Koolitused, kelle õpetajatele suunatud koolitustel on osalenud läbi aastate juba enam kui tuhatkond õpetajat, korraldab sel sügisel kaks väga rakenduslikku koolitust!

Esiteks: Algselt kahepäevase koolitusena mõeldud “Grupi- ja käitumispsühholoogia erikursus haridusasutustele” toimub nüüd õpetajate soovile vastu tulles ühepäevase kursusena. Peamine põhjus seisneb selles, et niiviisi saime koondada kokku just need teemad, mille vastu eriliselt suurt huvi tunti ning ühtlasi saame pakkuda nüüd koolitust taskukohase hinnaga, mis välistab suurenenud sõidu-, koolituse- ja ajakulud.
 

Millest koolitusel räägitakse? Koolitusel astuvad üles õpetajakogemusega ja psühholoogiaharidusega psühholoogid Toivo Niiberg ja Kärolin Kajalaid, kes räägivad muuhulgas sellest, miks tekivad õpilastel käitumisprobleemid? Kuidas lahendada keerulisi olukordi ja juhtida enda ning õpilaste emotsioone nii klassiruumis kui ka klassiruumist väljaspool? Samuti jagatakse ka teadmisi sellisel põneval teemal nagu väärtushinnangud ja nende mõjust õppetöös – kuidas õpetaja mõjutab õpilaste väärtushinnanguid ning kuidas põlvkondadevahelised väärtushinnangud mõjutavad suhtlemist ja suhestumist? Omal kohal koolitusel on motivatsiooni teema, mille raames pakutakse näiteks teadmisi, kuidas hoida enda ja õpilaste motivatsiooni?
 
Koolitusele soodushinnaga registreerimine on avatud nüüd! Koolitus toimub nii TARTUS, TALLINNAS kui ka PÄRNUS! Otselink koolituse programmi juurde on SIIN või veebilehel www.mottemaru.com
 
Teiseks: Mõttemaru meeskond on juba enam kui aasta jooksul korraldanud Eesti koolidele õpetajatele ja juhtkonnale nende juriidilisi õigusi ja kohustusi käsitlevat koolitust ning on näha, et probleem antud valdkonnas on üpris suur, kuna ei teata oma põhiõigusi ega ka iseenesestmõistetavaid kohustusi. Küsimusi erinevate koolide ja lasteaedade poolt üle Eesti laekub meile üpris tihti ning pakkumaks lahendust kõikidele uutele ja ka juba korduvatele küsimustele, korraldab Mõttemaru Tallinnas, 10. novembril, lisakoolituse “Juriidilised määrused, eeskirjad ja seadused, mis reguleerivad kooli või lasteaia tööd ning õpetaja vastutust”.

Millest koolitusel räägitakse? Kui palju ja millist füüsilist kontakti tohib õpetaja tekitada õpilase või lapsega tulenevalt Eesti Vabariigi seadustest? Kas õpetaja tohib otsida läbi isiklikke asju (seljakott, rahakott, taskud)? Kuidas jaguneb seadusest tulenevalt vastutusala õpilase või lapsega päeva jooksul juhtunud õnnetustest? Samuti räägitakse ka kooli juriidilisest tööst ja korraldusest - Miks peab kontrollima enne kooli/lasteaeda tööle võtmist inimest kriminaalkaristuseregistrist ja kuidas seda teha? Mida peaks tegema õpetaja, olles avastanud õpilasel mõnuaineid? Kes ja millistel juhtudel võib korraldada koolis narkoreidi ja õpilaste kontrollimist?
 
Antud koolitusel on senimaani osalenud enam kui 270 Eesti haridusasutuse direktori, õppealajuhataja ning õpetaja. Koolitusel tuleb 6-akadeemilise tunni jooksul juttu ka väga paljudest teistest juriidilistest küsimustest ja probleemidest: põhjaliku koolituse kavaga on võimalik tutvuda SIIN või meie veebilehel www.mottemaru.com

Loodame Teiega kohtuda mõnel meie poolt korraldatud koolitusel, kuna meie esimene eesmärk on pakkuda kvaliteetset sisu.

 
Lugupidamisega
Andero Teras
Mõttemaru OÜ
+372 50 67 204
andero@mottemaru.com
www.mottemaru.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar