28. oktoober 2014

Grupi- ja käitumispsühholoogia erikursuse ning juurakooli soodne lõpumüük!

Tere!

Mõttemaru Koolitus- ja konverentsikeskuse meeskond on otsustanud koolitusele “Grupi- ja käitumispsühholoogia erikursus haridusasutusele” müüa kõik viimased kohad ära soodushinnaga!! Põhjus lihtne: igas linnas on alles veel vaid üksikud kohad ning alati on rõõm näha, kuidas koolituse pauside ajal õpetajad üksteisega taas kohtuvad ning muljeid vahetavad – seega mida rohkem, seda uhkem.

Hetkel on registreerijate ja vabade kohtade arv järgmine:

Tartu: 61 osalejat registreerunud – vabu kohti 9
Tallinn: 49 osalejat registreerunud – vabu kohti 11
Pärnu: 41 osalejat registreerunud – vabu kohti 14

Registreerimine kestab kuni vabu kohti jagub. Kindlusta endale koht registreerides SIIN! Tuletame ka põgusalt meelde, millest koolituse käigus juttu tuleb: Toivo Niiberg räägib oma alati vaimustavas, haaravas ja karismaatilises loengus emotsioonidest klassiruumis ning nende juhtimisest, õpetaja ja õpilase motivatsioonist ning tänapäevastest motivaatoritest ja väärtushinnangute rollist õpetajate ja õpilastevahelises koostöös ja konfliktis. Kliiniline psühholoog Kärolin Kajalaid koolitab aga hoopis tõsisemal teemal, mis puudutab probleemkäitumise ja käitumishäirete olemust õpilaste grupis. Suurema tähelepanu all on lisaks ka depressiivsus ja suitsidaalsus ning ärevus, mis kõik on üha rohkem ja rohkem hakanud levima tänapäeval sirguvate inimeste seas.
Kuidas õpetaja neis olukordades peaks toime tulema, kuidas end kehtestama ja probleeme tõlgendama - sellest kõigest antud koolitusel kuulebki! Põhjaliku programmiga, kust on võimalik leida veel 25 alateemat, on võimalik tutvuda SIIN!

Lisaks tuletame meelde, et juba kahe nädala pärast, 10. novembril, on toimumas järjekordne korduskoolitus “Juriidilised määrused, eeskirjad ja seadused, mis reguleerivad õpetaja ja õpilase/lapse suhteid ning kooli/lasteaia tööd”. Ainuüksi koolivaheajal toimus antud teemal 3 sisekoolitust, kus nägime, et õpetajad jäid koolitusega rahule ning küsimusi ja arutelusid erinevatel teemadel oleks jagunud tundideks veel. Põletaivamad küsimused, millele antud koolitus vastuse pakub, on alati olnud:
  • Füüsiline kontakt - millisest piirist hoiab õpetaja õpilast kinni teise õpilase tervise kaitseks ja millisest piirist hakkab füüsiline vägivald?
  • Õpilase või lapse taskute, koti ja muude isiklike asjade läbiotsimise seaduslik alus, kui kahtlustatakse, et lapsel/õpilasel on kaasas seadusega keelatud asjad nagu näiteks narkootikumid, relv/nuga, alkohol, tubakatooted jne.
  • Sisekorraeeskirjad, kui õpetaja ja kooli kaitse ähvardavate vanemate ees
  • Õpetajate töölevõtmine karistusregistrist kontrollimisega

Järgmine suurüritus:
Eesti Koolihariduse Koolituspäev 2015 – 4 erinevat koolitussaali, 16 erinevat aktuaalset ja vajalikku koolitusteemat, huvitav konverentsiosa tunnustatud ja tuntud esinejatega päeva alguses, meeleolukad kohvi- ja lõunapausid õpetajatega!

Soovin Teile päikest ja energiat üha pimenevasse sügis-talvisesse aega ning loodetavasti kohtume mõnel koolitusel, et lubada endale üks kosutav, meeleolukas ja hariv päev!

Lugupidamisega
Andero Teras
Mõttemaru OÜ
+372 50 67 204
andero@mottemaru.com
www.mottemaru.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar